Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: Sonları hüsran olacak

Düzenleyen:
Erdoğan: Sonları hüsran olacak

POLİTİKA Haberleri

Erdoğan: Terör örgütlerini ve arkalarındaki hüsrana uğratacağız. Bu menfur eylemleri organize edenler, mutlaka birer birer tespit edilecek ve adalete hesap verecekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Terörün gündemine asla teslim olmayacağız. Ülke ve millet olarak vizyonumuzu kaybetmeyeceğiz” dedi. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Erken Çocukluk Eğitim Kongresi’nin kapanış oturumunda konuşan Erdoğan, artan terör saldırılarına dikkat çekerek, “Milletimizin birliğine, vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin bekasına sıkı sıkıya sahip çıkarak, terör örgütlerini ve arkalarındaki güçleri Allah’ın izniyle er veya geç hüsrana uğratacağız” ifadelerini kulllandı. Halka açık mekanlarda gerçekleştirilen kanlı saldırıların amacının insanları korku ve yılgınlığa sürüklemek olduğunu gayet iyi bildiklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı, “Dünyada bu tarz saldırı yöntemleriyle netice almış, hedefine ulaşmış hiçbir terör örgütü yoktur. Öyleyse niçin PKK, DAEŞ gibi terör örgütleri, ülkemizi bu şekilde hedef almaktadır, diye düşündüğümüzde karşımıza başka güçler ve onların Türkiye’yle ilgili niyetleri çıkıyor. Şehit olan polis, asker, korucularımız ile katledilen vatandaşlarımız için milletimize yaşatılan acının sebebi kirli hesapların devreye konulmasıdır. İsmi farklı ama hedefi aynı olan terör örgütleri bu planın taşeronluğunu yapmaktadır” dedi. 
Brüksel’de kurulan PKK çadırına temas eden Erdoğan, “Sayın Davutoğlu oradayken indirdiler paçavrayı. Brüksel’den ayrılınca tekrar paçavrayı astılar, o teröristlerin resimlerini koydular. Bunlar nasıl dost?” dedi.
Düşünce özgürlüğü adı altında teröre arka çıkmak isteyenlere dikkat çeken Erdoğan, “Bu nasıl bir düşünce özgürlüğü ki Paris’te olduğu zaman kıyamet koparıyorsunuz. Peki Ankara veya İstanbul’da olduğu zaman niye rahatsız olmuyorsunuz?” diye sordu.
SİYASET BARİYER OLMAKTAN ÇIKMALI
Cumhurbakanı, TRT’de gençlerin sorularını cevaplandırırken de şunları kaydetti: Terör örgütü mensubunun taziye çadırı diye bir çadır olabilir mi veya böyle bir çadıra bir milletvekili gidebilir mi? Nasıl gidersin sen ya? Bunlarla ilgili siyaset bariyer olmaktan çıkmalı ve oraya yargı elini koymalıdır. Çözüm Süreci ciddi manada istismar edildi ve o süreç içerisinde ülkemize ciddi manada bir silah girişi oldu. (Yeni anayasa) Sadece iktidar partisi ile MHP el ele verse, 367’yi bulamayabilirler  ama hiç olmazsa millete gitmenin yolu açılabilir. Vizelerin kalkması konusunda (AB) samimi davranmadılar. Şu anda da samimi davranmıyorlar.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...