Davutoğlu: Siyaseti dibe çekiyor!

Düzenleyen:
Davutoğlu: Siyaseti dibe çekiyor!

POLİTİKA Haberleri

CHP liderini eleştiren Davutoğlu: “Sarf ettiği seviyesiz sözlerle gündem olmak rahatsız etmiyor. Türk siyasetini de dibe çekme peşinde.”

İSMAİL SONSUZ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bakan Sema Ramazanoğlu’na hakaret ederek yeni bir polemik başlatan Kemal Kılıçdaroğlu’na yine sert sözlerle yüklendi. “Gençlik ve Belediye” konulu AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda konuşan Davutoğlu’nun gündeminde ana muhalefet liderinin yanı sıra dokunulmazlıklar ve teröre lojistik destek sağlayan HDP’li belediyler de vardı. Başbakan şu mesajları verdi:
“Birkaç hafta önce Karaman’da herkesin vicdanını derinden yaralayan bir vaka yaşandı. İlk günden itibaren parti ve hükümet olarak bu olayın üzerine gittik. Kılıçdaroğlu diyor ki , ‘Niye sesiniz çıkmadı?’. Kamuoyuna hitap ederek, ‘Bu sapık alçaklar alçağıdır, aşağılar aşağısıdır’ diye ilk konuşan benim. Hal böyle olmasına rağmen CHP’nin başındaki hasta adam olayı bıraktı, sapığı da bıraktı bize ve bakanımıza saldırmaya başladı. Konuşmalarıyla bir defa daha tedaviye muhtaç patalojik bir vaka olduğunu gösterdi. Sarf ettiği seviyesiz sözlerle gündem olmak rahatsız etmiyor, Türk siyasetini de dibe çekme peşinde. Kılıçdaroğlu’nu önce tıbbi muayeneden, sonra ahlaki dersten geçirmek lazım. Bulunduğu koltuğu muhtaç olduğu Paralel Yapının sözcülüğüne soyunmuş, Paralel Yapıya partisini teslim etmiş kişinin seviyesizliği hat safhaya ulaştı.
DOKUNULMAZLIKLARLA KORKUTAMAZLAR
Günlerdir hatta yıllardır kamuoyunu dokunulmazlık konusuyla meşgul eden CHP’den ses çıkmıyor. Çıkmaz, çünkü onlar kendilerinden korkarlar. Dokunulmazlık kalktığında mahkemede hesap veremeyeceklerini düşünürler. Bizim 316 milletvekilimiz ise hep beraber aslında dün (önceki gün) imzalarla şunu dedik, ‘Biz bu dünyevi mahkemelerde de uhrevi mahkemede de her an hesap vermeye hazırız, meydandayız, meydanda olacağız. Bizi kimse dokunulmazlıklarla korkutamaz. Teröre destek veren, terör örgütünün sözcülüğüne soyunan milletvekillerinin dokunulmazlıklarını kaldırılması için dün (önceki gün) AK Partili milletvekillerinin tam bir kadroyla, omuz omuza 316 imzayla TBMM’ye anayasa değişikliği teklifi verdik. Ancak Cumhuriyet Halk Partisi, terör sözcüsü haline gelen milletvekillerini kendisini siper etmek amacıyla dokunulmazlıkların kaldırılmasını teklif eden bu girişimimize destek vermedi. CHP kendi milletvekillerinin de yargı önüne çıkmasından endişe ediyor.
TERÖRE LOJİSTİK DESTEK SAĞLIYORLAR
Millete hizmet için kendisine emanet edilen belediye imkanlarını terörist faaliyetlerin lojistiğinde kullanan başkanlar var. Belediyeye ait iş makinelerini yöre halkının can güvenliğine, huzuruna kastetmek için kullanan, çukurlar kazdıran başkanlar var... “

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...