Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yine Binali Yıldırım

Düzenleyen:
Yine Binali Yıldırım

POLİTİKA Haberleri

AK Parti’de kongre öncesi temayül safhası dün milletvekilleri, Genel Merkez Kurucular Kurulu, Merkez Karar Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu, Merkez Demokrasi Hakem Kurulu ve Siyasi Etik Erdem Kurulu üyeleriyle yapılan yoklama ile tamamlandı.

İsmail Sonsuz ANKARA
Yaklaşık 460 kişiye ‘Genel Başkan kim olsun?’ sorusu yöneltilirken, hem bakanlar hem parti yöneticilerinden “birlik ve kararlılık” mesajları geldi. Dün de ismi öne çıkan isim Binali Yıldırım oldu. Onu, Bekir Bozdağ ve Numan Kurtulmuş izledi. Temayül yoklamasına katılan bakanlardan gelen değerlendirmeler şöyle:
HEP BİRLİKTE “TAKE OFF”
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan: “Kurallar, kurumlar AK Parti’de işliyor ve en iyi şekilde sonuçlar ortaya çıkacak ve inşallah hafta sonu güzel bir şekilde kongremizi yapacağız. Ülkemizi inşallah yeni kongreyle birlikte, kurulacak hükümetle birlikte ‘take off’ pozisyonuna getireceğiz ve hep birlikte ülkemizi ayağa kaldıracağız.
“HAREKETİN LİDERİ BELLİDİR”
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş: “Burada hiç kimse kendi şahsı adına hesap yaparak yol almaz. Burası bir dava hareketidir. Türkiye’nin geleceği, hatta çok geniş coğrafyada insanların geleceği neredeyse AK Parti ile özdeşleşmiş bir durumdadır. Dolayısıyla bizim bu çerçevede, hiç kimsenin kişisel bir hesabın içerisinde olması söz konusu olmaz. AK Parti siyasi hareketini sadece bir parti olarak değil, bir hareket olarak gördüğümüz bu hareketin lideri bellidir.”
“ZİHNİMDEKİ İSİM BELLİ”
Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş: “Kongrede temayül çerçevesinde genel merkezimiz kimi takdir ettiyse, AK Parti’nin bundan sonraki süreçte genel başkanı ve başbakan olarak devam edecek… Zihnimdeki isim belli, hayırlı olsun.”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...