Bozdağ AİHM Başkanı Raimondi ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bozdağ AİHM Başkanı Raimondi ile görüştü

POLİTİKA Haberleri  / AA

Adalet Bakanı Bozdağ Strazburg'da AİHM Başkanı Raimondi ile bir araya geldi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Strazburg ziyareti kapsamında Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) Başkanı Guido Raimondi ile görüştü.

AİHM binasında gazetecilerin görüntü almasının ardından basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Görüşmede, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Menteş, Yüksek Müşavir Bilal Çetin, Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Harun Mert, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, İnsan Hakları Daire Başkanı Hacı Ali Açıkgül de bulundu.

Öte yandan Bozdağ, Strazburg ziyareti kapsamına Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi toplantısına katıldı.

Adalet Bakanı Bozdağ, burada Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi daimi temsilcilerine hitap etti. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Bozdağ, yaklaşık yarım saat süren bir konuşma yaptı.

Soruları da yanıtlayan Bozdağ'ın, Olağanüstü Hal İşlemleri İnceleme Komisyonu üyelerinin 15 gün içinde atanacağını açıkladığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...