Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Arslan'ın acı günü! Başbakan yalnız bırakmadı

Düzenleyen:
Bakan Arslan'ın acı günü! Başbakan yalnız bırakmadı

GÜNDEM Haberleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın kardeşinin cenazesi, Başbakan Binali Yıldırım ve bakanların da katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Ylaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın kardeşi Okan Arslan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Okan Arslan için Marmara İlahiyat Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra bakanlar, aile yakınları ve bürokratlar katıldı. Tören sırasında üzgün olduğu gözlenen Arslan, taziyeleri kabul etti. Kılınan namazın ardından 52 yaşındaki Arslan’ın cenazesi omuzlarda taşınarak son yolcuğuna uğurlandı. Başbakan Yıldırım da tabutu omuzlayarak bir süre taşıdı. Arslan’ın naaşının Kartal Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...