Yıl sonuna kadar 61 hastane açılıyor

Yıl sonuna kadar 61 hastane açılıyor

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanlığı, yıl sonuna kadar 61 adet hastane, hastane yeni bloğu, toplum sağlığı merkezinin yapımını tamamlayacak.

Sağlık Bakanlığı, yıl sonuna kadar 61 adet hastane, hastane yeni bloğu, 16 adet entegre ilçe hastanesi, 16 adet ağız ve diş sağlığı merkezi, 95 adet sağlık ocağı, sağlık evi, aile sağlığı merkezi, toplum sağlığı merkezinin yapımını tamamlayacak.
Bakanlık, 2015 Yılı Yatırım Programına 205 adet hastane ve hastane yeni bloğu, 55 adet entegre ilçe hastanesi, 44 adet ağız ve diş sağlığı merkezi, 366 adet sağlık ocağı, sağlık evi, aile sağlığı merkezi, toplum sağlığı merkezi, 112 acil sağlık hizmetleri merkezi, sağlık müdürlüğü hizmet binasını almıştı. Yatırım Programında yer alan 11 adet hastanenin, 3 adet entegre ilçe hastanesinin, 9 adet ağız ve diş sağlığı merkezinin, 14 adet aile sağlığı merkezinin ve toplum sağlığı merkezinin ise haziran sonu itibariyle tamamlandığı belirlendi. Gökhan KAYA ANKARA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...