Saç ekiminde merak edilenler

/ Kaynak: İHA
Saç ekiminde merak edilenler

SAĞLIK Haberleri  / İHA

Özel Gazi Hastanesi Saç Ekim Birimi Koordinatörü Yasemin Gülgör, saç ekiminde merak edilenleri cevapladı.

84. İzmir Enternasyonel Fuarı'na katılan Özel Gazi Hastanesi Saç Ekim Birimi yoğun ilgi ile karşılaştı. Fuardaki stantlarına gelerek bilgi almak isteyen ziyaretçilere saç analizi yaptıklarını söyleyen Birim Koordinatörü Yasemin Gülgör, yabancı ziyaretçilerden de talep olduğunu belirtti.


KAŞ VE SAKAL EKİMİ
Ziyaretçiler tarafından en çok kaş ve sakal ekiminin merak edildiğini dile getiren Gülgör, “Ziyaretçilerimiz kaş ve sakal ekiminin nasıl yapıldığını sordu. Saç ekimi sırasında enseden saç kökü alındığında iz kalıp kalmadığını da soranlar oldu. Ziyaretçilerimizle yakından ilgilenerek tüm sorularını ayrıntılı olarak cevapladık. Saç sağlığı toplum sağlığı açısından çok önemli bir konu. Bunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Kaş ve sakal ekimi konusunda bilgi veren Gülgör, “Öncelikle dermatoloji bölümünde hastalarımızın kontrollerini yapıyoruz. Dermotolojiden onay aldığımızda da ekime başlıyoruz. Yine enseden alınan ince saç kökleriyle kaş ve sakal ekimi yapıyoruz” şeklinde konuştu. Afrikalı işadamı Jimmy de eşi için saç ekimi hakkında bilgi aldı.

SAĞLIK
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...