Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Estetik yaptırmadan önce 2 kere düşünün

Estetik yaptırmadan önce 2 kere düşünün

SAĞLIK Haberleri

Opr. Dr. Ayşegül Sivri Estetik ameliyatların kısa sürede karar verilemeyecek kadar ciddi operasyonlar olduğunu söyledi.

Estetik ameliyatların kısa sürede karar verilemeyecek kadar ciddi operasyonlar olduğunu söyleyen Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Ayşegül Sivri “Öğle arası 10 dakikada basit burun estetiği, 5 dakikada burun ucu estetiği gibi tanıtımlar  ticari bir amaç taşımaktadır ve gerçekliği yoktur. Estetik operasyonların karar aşaması, konunun en önemli safhasıdır” dedi.
Estetik ameliyatların diğer ameliyatlardan çok farklı olduğunu ifade eden Dr. Sivri, “Estetik ameliyat planı yapılırken kişinin istekleri, psikolojisi, karakteri hatta mesleği göz önünde bulundurularak ameliyat kararı alınması gereklidir. Bir fıtık ameliyatında ya da apandisit ameliyatında yapılması gerekenler bellidir. Ama estetik ameliyatta durum farklıdır” dedi. 
EN ZORU BURUN ESTETİĞİ
Estetik ameliyatlar arasında en zor ameliyatlardan birinin burun estetiği ameliyatı olarak kabul edildiğini ifade eden Dr. Sivri, “Yüzün tam ortasında bulunan burun yüz güzelliğini etkileyen en önemli faktördür. Bundan dolayı ameliyat kararı vermeden acele etmemeli, iki hatta üç beş kere düşünüp öyle karar verilmelidir” diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...