Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sahte vücut geliştirme ilacında seri üretime geçmişler

Düzenleyen:
Sahte vücut geliştirme ilacında seri üretime geçmişler

SAĞLIK Haberleri

İstanbul Tuzla'da polis iki eve baskın yaptı. Evde ele geçirilenler vücut geliştirmek için kullanılan bir takım toz ve ilaçların sahtesiydi. Operasyonda 1 milyon liralık sahte vücut geliştirme ilacına el konuldu.

Sahte vücut geliştirme ilacı yapmak için imalathane kurdular, seri üretime geçtiler. İnandırıcı olsun diye bandrol bile bastılar. Sosyal medya üzerinden binlerce kişiye orijinal ürün diye sattılar.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü güvenlik şubesi şebekeyi çökertmek için harekete geçti. Şüpheliler takibe alındı. Polis İstanbul Tuzla'da bulunan iki eve baskın yaptı ve 4 kişi gözaltına alındı. Baskın yapılan evde ilaç üretimi için gereken tüm malzemeler ele geçirildi.

Vücut geliştirmede kullanılan tozların ve ilaçların orijinal halinden ayrılması neredeyse imkansız.

TOZ ŞEKLİNDEKİ KİMYASAL MADDEDEN SAHTE İLAÇ ÜRETMİŞLER

İlaç kutularına son kullanma ve üretim tarihi bile basılmış. Operasyonda 1 milyon liralık vücut geliştirme ilacına el konuldu..

Şüphelilerin 900 kilo ağırlığındaki bir makine ile toz şeklindeki kimyasal maddelerden ilaç ürettikleri tespit edildi.

Diğer bir dairede ise başka bir makine ile ambalajlama yaptıkları belirlendi. Polisin yaptığı incelemeler sırasında makineler için ses yalıtımı yaptıkları da ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...