Kırmadığı rekor, yenmediği rakip kalmadı

/ Kaynak: DHA
Kırmadığı rekor, yenmediği rakip kalmadı

SPOR Haberleri  / DHA

Türkiye şampiyonu milli takıma seçilmiş başarılı ve hırslı yüzücü Emre Öztürk'ün kırmadığı rekor, yenmediği rakip kalmadı.

Emre Öztürk,7 yaşında yüzme sporuna baslamış 9 yaşında ilk Türkiye şampiyonu olmuş ve milli takıma seçilmiş başarılı ve hırslı bir yüzücümüz.Geçtiğimiz günlerde ise Açık deniz Uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil etti ve Avrupa 2'ncisi olarak kürsüye çıkmayı başardı.Kariyerinde 21 Türkiye şampiyonluğu bulunmaktadır. Macaristan, İtalya, Kıbrıs, İspanya gibi ülkelerde milli takımı ve ülkemizi temsil etti birçok başarı alarak yurda döndü.İspanyada duzenlenen Navia kupasında 135 yüzücünün katıldığı yarışı 2. sırada bitirdi. Kocaeli İzmit'te düzenlenen ; Karamürsel, Cebeci, Değirmendere, Darıca deniz yarışlarında hepsinde 1. olarak yarışlari bitirdi. Van ilinde düzenlenen uluslararası yarışlarda 78 kişinin katılıp 35 kişinin finish noktasını gördüğü yarışta ise yine birinci Emre Öztürk olmuştu.Milli yüzücümüzün bundan sonraki hedefi ve hayali ise ülkemizi Brezilya Rio de Janerio olimpiyatlarında temsil etmek ve kürsüde istiklal marşımızı dinletmek. Birçok yüzme otoritesi bu sporcumuzun dünya klasmanında bir sporcu olduğunu ve daha birçok başarı elde edebilecek donanım ve performansa sahip olduğu konusunda hem fikir.Hasan Emre Muşluoğlu ile ezeli bir rekabet içerisindeler. Bu durum aslında kendilerini geliştirmeleri açısından faydalı bir rekabet..Hasan Emre Muşluoğlu ise en son İstanbul Boğazı yüzme yarışlarında birinci olmuştu.Rekabetin kendisini geliştirdiğini ve performansını tetiklediğini belirten milli yüzücümüz Emre, bir hayalinin ise , İzmir ile Yunanistan arasında 320 kilometrelik parkuru rekortmen yüzücü Alper Sunaçoğlu ile birlikte tamamlayarak, Ege Denizini yüzerek geçmek ve Atatürk'ün Selanikte doğduğu evde dostluk ve barış mesajı vermek
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...