Demirkol: Ağlamak da bir meziyettir

Demirkol: Ağlamak da bir meziyettir

SPOR Haberleri

Futbol yorumcususu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın zafer golünün ardından yaşadığı duygusal anları yorumladı.

Mehmet Demirkol'un açıklamaları;

"İsmail Kartal, duygusal bir insan. Maça eşitlik geldikten sonra kafasında galibiyet için yapılabilecek hamleleri düşünürken tribünlerden bir anda yükselen 'Ersun Yanal' sesleri, İsmail hocanın moralinin bozulmasına yol açtı. Kuyt'ın golü geldikten sonra da İsmail Kartal, kulübede oturduğu yerden kalkmadı. Fenerbahçeli oyuncular, golden sonra çok güzel bir iş yaparak kulübeye koştular ve morali çöken İsmail Kartal'ı oradan çıkarıp onunla kenetlendiler. Kartal'ın bu durumda gözyaşlarını tutamaması oldukça doğal. Birçok insan aynı durumda kalsa o kadar güçlü olamayabilirdi de. Ağlamak da bir meziyettir. Kartal'ın bu tepkisi tribünlerden ne kadar etkilendiğinin göstergesi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...