Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rıza Çalımbay: 'İyi gidişatı devam ettireceğiz'

/ Kaynak: DHA
Rıza Çalımbay: 'İyi gidişatı devam ettireceğiz'

SPOR Haberleri  / DHA

Üstün bir performans göstererek zirve mücadelesine ortak olan Mersin İdmanyurdu, deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçına galibiyet parolasıyla çıkacak

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Hatayspor'u 2-0 geçerek gruplara kalan Mersin İdmanyurdu'nda, moraller üst seviyeye ulaştı. Ali Kahramanlı'nın yeniden başkanlığa seçildiği yönetim kurulunun hafta arasında yaptığı toplantıda Eskişehirspor maçı galibiyet primini 10 bin TL'den 15 bin TL'ye çıkartılarak, ödeme yapılmasının doping etkisi oluşturdu.
Mersin İdmanyurdu son hazırlıklarını Gaziantep'te yaparak maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı Lacivertlilerin teknik direktörü Rıza Çalımbay, son derece önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, ''Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç olacak. İyi bir gidişatımız var. Bu iyi gidişatımızı sürdürmemiz için bu önemli maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak durumundayız. Bu maç bizim için adeta bir dünüm maçı olacak. Bu maçtan sonra evimizde Balıkesirspor'u ağırlayacağız. Bu her iki maçı da arzuladığımız sonuçlarla kapatıp, iyi gidişatımızı devam ettireceğiz" dedi.


KAHRAMANLI TARAFTARLARI MAÇA ÇAĞIRDI
Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı ise Gaziantepspor maçının önemine işaret ederek, takımına sonsuz güvendiğini söyledi. Takımının, Gaziantepspor karşısında sergileyeceği mücadeleci ve akılcı futbolla sahadan arzuladıkları puanlarla ayrılabileceklerini anlatan Kahramanlı, "Her maçta olduğu gibi bu maçta da taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. İnanıyorum ki, taraftarlarımızın büyük desteğiyle bu önemli maçı kazanarak evimize 3 puanla döneceğiz" diye konuştu.
Spor Toto Süper Ligin 8'inci haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu'nda cezalı ve sakat futbolcu bulunmuyor. Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek.
Rıza Çalımbay: 'İyi gidişatı devam ettireceğiz'

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...