Bilic'in jokeri Necip

Bilic'in jokeri Necip

SPOR Haberleri

Sakat ve cezalı oyuncular yüzünden savunmanın göbeğinde sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ın hocası çareyi yine onda buldu

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yine Necip Uysal'a sarıldı. Pedro Franco'nun kart cezalısı, Sivok'un da sakatlığının ardından savunmayı şekillendirmeye çalışan Hırvat teknik adam, son haftaların eleştirilen oyuncusu Necip Uysal'a bu defa da defansın göbeğinde görev verecek. Bilic, K.Erciyesspor ve Fenerbahçe maçlarında sağ bekte görev alan ancak yaptığı hataların ardından yoğun eleştirilere maruz kalan Necip'i Başakşehir maçında kulübeye çekmişti. Taktik antrenmanlarda Ersan-Necip Uysal'ı oynatan Hırvat teknik adam, ikilinin uyumundan memnun kaldı. Hazırlık kampında şans verdiği Atınç Nukan'ı maç eksiği nedeniyle savunmada görevlendirmeyecek olan Slaven Bilic, kırmızı kart cezalısı İsmail Köybaşı'nın yokluğunda da Ramon Motta'yı defansın solunda, Serdar Kurtuluş'u da sağ bekte oynatacak. Başakşehir maçında iki gole de direkt etki eden Jose Sosa'nın performansından memnun kalan Bilic'in Arjantinli oyuncuya Kasımpaşa karşısında on birde forma vereceği, Oğuzhan'ın ise mücadeleye yedek başlayacağı öğrenildi. Sakatlığı büyük ölçüde geçen ancak tedavi süreci devam eden Tolga Zengin, Kasımpaşa maçında da görev yapamayacak. Tecrübeli kalecinin yokluğunda eldivenleri Cenk Gönen giyecek.

Bilic'in jokeri Necip

Maraton başlıyor: nbsp;Beşiktaş'ın yoğun fikstürü Kasımpaşa maçıyla birlikte başlayacak. İlk yarının son maçına kadar yoğun trafiği devam edecek olan siyah-beyazlılar, lig, kupa ve UEFA Avrupa Ligi maçlarıyla birlikte 42 günde 13 maç yapacak. Şampiyonlar Ligi ön elemesi maçları nedeniyle sezonu erken açan Beşiktaş, böylelikle 3 günde bir sahaya çıkacak. nbsp;

Ba ve Oğuzhan sınırda: nbsp;Son haftalarda sakatlık ve cezalı oyuncular nedeniyle sıkıntı çeken Beşiktaş, Kasımpaşa karşısına da stresli çıkacak. Siyah-beyazlı ekibin en önemli isimleri arasında yer alan Demba Ba ve Oğuzhan, bugün oynanacak karşılaşmada sarı kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve Karabükspor karşısında oynayamayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...