Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ege Yurdakul yeniden mi kaçırıldı?

/ Kaynak: AA
Ege Yurdakul yeniden mi kaçırıldı?

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaraylı eski basketbolcu Haşim Murat Yurdakul'un, 31 Temmuz'da kaçırılan ve iki gün sonra bulunan kızının tekrar kaçırıldığı iddia edildi

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Haşim Murat Yurdakul, yaklaşık iki ay önce, kızı Ege Yurdakul'un (17) İstanbul'dan yeniden kaçırıldığı gerekçesiyle ilgili makamlara kayıp başvurusu yaptı. Bunun üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, Ege Yurdakul'u Bayramiç ilçesi Sarıdüz köyündeki bir evde buldu. Jandarma, kızı kaçırdığı iddia edilen C.T'yi arıyor.
İfadesine başvurulan ve Bayramiç Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Yurdakul, ailesine teslim edilecek.
Kızı kaçırdığı iddia edilen şüphelinin babası İsmail T, oğlunun orman işiyle uğraştığını belirterek, "Ege'nin bulunmasından kendisinin haberi yok. Ben ona haber vereceğim" dedi.
Ege Yurdakul yeniden mi kaçırıldı?
Ege Yurdakul, Geyikli beldesindeki yazlıklarında 30 Temmuz'da ortadan kaybolmuş, ailesinin başvurusu üzerine arama çalışması başlatılmıştı. Yurdakul, jandarmanın Ezine, Ayvacık ve Bayramiç ilçelerinde yürüttüğü operasyon sonucu 1 Ağustos'ta Bayramiç ilçesi kırsalında bulunmuş ve ailesine teslim edilmişti.
Ege Yurdakul yeniden mi kaçırıldı?

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...