Galatasaray yönetimi olağanüstü toplandı! Prandelli...

Galatasaray yönetimi olağanüstü toplandı! Prandelli...

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Cesare Prandelli'nin Anderlecht yenilgisinin ardından sarı-kırmızılı kulüpten ayrılması bekleniyor.

Uzun süredir yoğun eleştirilere maruz kalan Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Cesare Prandelli, Trabzonspor karşılaşmasının ardından Anderlecht maçından da mağlubiyetle ayrılınca sarı-kırmızılı kulüpteki kariyerinin sonuna geldi.

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI!

İtalyan hocanın Anderlecht maçının ardından görevine devam edeceğini açıklamasına karşın, Galatasaraylı yöneticilerin olağanüstü toplanarak Prandelli'nin sözleşmesini inceleyeceği ve yolları tamamen ayırma kararı alacağı öğrenildi.

ADAYLAR İÇİNDE 3 İSİM ÖN PLANA ÇIKIYOR

Prandelli'nin yerine sarı-kırmızılı yönetimin sezon sonuna kadar yerli bir teknik adam getireceği öğrenildi. Mustafa Denizli, Hikmet Karaman ve Tugay Kerimoğlu öne çıkan isimler arasında…

Kaynak: AMKspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...