Hamzaoğlu'ndan özeleştiri: Hata yaptım

Hamzaoğlu'ndan özeleştiri: Hata yaptım

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Gençlerbirliği beraberliği sonrası hatasını açıkladı

Sarı-kırmızılılar zorlu Gençlerbirliği deplasmanında önemli puanlar yitirdi. 4 maçtır kazanan Cimbom, 90 dakika boyunca başkent ekibinin üstünlüğünü kabul etti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da maç sonu hata yaptığını belirtti. Deneyimli çalıştırıcı "Bu maçta kötü sonucun sebebi belki de benim geç kalmamdır. İki forvetten birini daha erken oyundan almam gerekiyordu" dedi. Hamzaoğlu bu maçı unutup bir an önce Beşiktaş derbisine konsantre olmaları gerektiğinin altını çizdi. Tecrübeli isim "Öne geçtik, kötü bir gol yedik ve puan kaybettik. Artık önümüze bakacağız. Beşiktaş maçına bakacağız" diye konuştu.

Zeminden yakındı
Hamza Hamzaoğlu kendisine eksikler sorulunca zemin üzerinden yanıt verdi: "Bu zeminde onlar da (Chedjou ve Sneijder) bir şey veremeyebilirlerdi. Zemin oynamak için çok kötüydü"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...