Albayrak'tan stoper açıklaması

Albayrak'tan stoper açıklaması

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak'tan Gökhan Zan, Sneijder ve transfer açıklaması...

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 5. nbsp;haftasında bugün Eskişehirspor ile yapacağı maç için Eskişehir'e gitti. nbsp;
Sarı-kırmızılı ekip, Atatürk Havalimanı'ndan özel bir uçakla nbsp;Eskişehir'e hareket etti.
nbsp;
Albayrak: "İyi bir maç olacağını ümit ediyorum" nbsp;
nbsp;
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, uçağın nbsp;hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere açıklama yaptı. nbsp;Albayrak, iki takımın da dokuzar puanı olduğunu anımsatarak, "Geçen nbsp;hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenildik. O maç bizim için Çaykur nbsp;Rizespor karşılaşması öncesi kadroyla ilgili çok önemli bir sınavdı. Eskişehir'e nbsp;birçok as oyuncumuzu götürmüyoruz. İyi bir maç olacağını ümit ediyorum" diye nbsp;konuştu.
nbsp;
Ligdeki Çaykur Rizespor maçında sakatlığı tekrarlayan Burak Yılmaz'ın nbsp;durumuna değinen Albayrak, "Burak şu anda bıraktığımız yerde. Yine bu maçta da nbsp;oynamak isterdi. Durumunda bir sıkıntı yok. Hakikaten çok korktum. Önemli nbsp;silahımız, yıldızımız, kardeşimiz. Bu konuda kimseyi suçlamaya gerek yok. nbsp;Futbolcularımızın oynama isteği bizi mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.
nbsp;
Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da sarı-kırmızılı yönetici, nbsp;"Düne kadar stoper arıyorduk. Şimdi bizden stoper istiyorlar. Mesela bizim Emre nbsp;Can'ı birçok kulüp istiyor. Stoper konusunda gelişmeler var. Eskiden biz stoper nbsp;arıyorduk, artık bizden stoper istiyorlar" dedi.
nbsp;
"Gökhan Zan'ı çok seviyorum" nbsp;
nbsp;
Takımdan ayrılmasını istediği Gökhan Zan'la ilgili daha önce sarf nbsp;ettiği sözlere açıklık getiren Albayrak, "Gökhan Zan, çok sevdiğim futbolculardan nbsp;bir tanesi. Her dönem beraber çalıştık, hiçbir problem çıkarmadı. Onu çok nbsp;seviyorum. Gökhan da futbolu sevsin. İyi oynasın, başka bir kulübe de gider. Beni nbsp;mahcup etsin. Gökhan'ın oynamasını istiyorum. Galatasaray'da veya başka bir nbsp;takımda oynasın" değerlendirmesinde bulundu.
nbsp;
Albayrak, Portekizli genç yıldız Bruma'nın yükselen form grafiğine nbsp;dikkati çekerek, "Göreve geldiğim zaman, Bruma'nın menajerleri oyuncunun gitmek nbsp;istediğini, Fatih Terim'den sonra şans bulamadığı için mutsuz olduğunu nbsp;söylediler. Şimdi Bruma'yı görüyorsunuz. Tüm oyuncularımız çok iyi. Yine nbsp;Sneijder'i görüyorsunuz. Selçuk, Sabri inanılmaz performans sergiliyorlar. Hepsi nbsp;inanılmaz oynuyorlar. Bir arkadaşımız hata yaptığı zaman, diğer arkadaşları o nbsp;eksiği kapatmak için savaşıyor. Biz, teknik heyet, oyuncular, yönetim, taraftar nbsp;herkes mutlu" şeklinde konuştu. nbsp;
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...