Altay'da ayrılık

/ Kaynak: DHA
Altay'da ayrılık

SPOR Haberleri  / DHA

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta haftayı Birlik Nakliyat Düzyurtspor deplasmanında geçirecek Altay'da kaleci Bulut Basmaz'la yollar ayrıldı

Sezon başında Aydınspor 1923'ten transfer edilen deneyimli file bekçisinin forma şansı bulamaması üzerine "Oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum" talebinde bulunduğu, bunun üzerine karşılıklı anlaşmayla sözleşmesinin feshedildiği öğrenildi. Siyah beyazlıların kalesini 6 maçta koruyan Bulut, devre arasında takımdan ayrılan 9'uncu isim oldu. Teknik direktör Serhat Güller, "İyi bir kaleci bulursak alırız" dedi.Bu arada Kasımpaşa'dan forvet Kubilay Akyüz, orta saha oyuncusu Muhsin Yıldırım, Kayseri Erciyes'ten santrfor Üstün Bilgi ve Karşıyaka U21 takımından gurbetçi golcü Okan Şahingöz'le ilgilenen Altay, İzmir kulüplerine bedelsiz oyuncu kiralama kararı alan Fenerbahçe'nin gençlerine de kanca attı. Altay'ın, sarı lacivertlilerin U21 takımından orta saha oyuncusu Ramazan Civelek, sol kanat Uygar Mert Zeybek ve sağ kanat Melih Okutan için girişimlere başladığı öğrenildi. Siyah beyazlı yönetim, 3 genç futbolcudan en az 1'ini renklerine bağlamayı amaçlıyor.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...