Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muay Thai seçmelerinde salon savaş alanına döndü

/ Kaynak: DHA
Muay Thai seçmelerinde salon savaş alanına döndü

SPOR Haberleri  / DHA

Uşak'ta düzenlenen Muay Thai seçmelerinde kavga çıktı. Atatürk Spor Salonu savaş alanına döndü...

Atatürk Spor Salonu'nun savaş alanına döndüğü olayda 3 kişi yaralanırken, kavgaya karışan antrenör ve sporcularla bazı vatandaşlar gözaltına alındı.

Uşak'ı bölge birinciliğinde temsil edecek sporcuları belirlemek amacıyla Muay Thai İl Temsilciliği tarafından düzenlenen seçmelere 45 erkek ve 10 bayan sporcu katıldı. Atatürk Spor Salonu'ndaki müsabakalar normal seyrinde devam ederken, Çökelez Spor Kulübü ile Şampiyon Spor Kulübü arasındaki müsabakada gerginlik yaşandı. İddiaya göre Çökelez Spor Kulübü antrenörleri hakemlere küfredince ortalık bir anda karıştı.

Şampiyon Spor Kulübü'nün antrenörleri küfre tepki gösterince, iki kulübün teknik adamları tekme-tokat birbirine girdi. Salonda yaşanan kavgaya sporcular ve tribündeki seyirciler de karışınca, adeta meydan savaşı yaşandı.

Tarafların sopa ve sandalyelerle birbirlerine acımasızca saldırdığı olayın büyümesi üzerine salona çok sayıda polis sevk edildi. Polis kavga eden grupları güçlükle ayırdı, olay sırasında yumruk ve tekme darbeleriyle yaralanan 3 kişi ambulansla hastaneye götürüldü.

nbsp;Muay Thai seçmelerinde salon savaş alanına döndü

Olaylara karışan kulüplerin teknik adamları ile polise mukavemette bulunan bazı vatandaşlar gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, müsabakaların devam ettiği salona giriş ve çıkışları yasakladı.

Muay Thai seçmelerinde salon savaş alanına döndü
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...