Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Feyenoord evinde kaybetti

Feyenoord evinde kaybetti

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi 2. turu rövanş maçında Hollanda'nın Feyenoord takımı sahasında İtalyan ekibi Roma'ya 2-1 mağlup oldu.

Rotterdam'daki De Kuip Stadı'nda oynanan maçta Roma, ilk yarıyı 45+2. dakikada Ljajic'in attığı golle 1-0 önde tamamladı. Feyenoord bu gole 57. dakikada Manu ile cevap verdi: 1-1 Golden sonra ataklarını artıran İtalyan ekibi 60. dakikada Gervinho ile durumu 2-1 yaptı ve maç bu sonuçla tamamlandı.
Roma'daki ilk maçta 1-1'lik sonuçla ayrılan Feyenoord aldığı bu mağlubiyetle UEFA Avrupa Ligi'nden elendi.
Feyenoord'da 30. dakikada sakatlanarak sahayı terk etmek zorunda kalan Colin Kazım Richards'in yerine oyuna giren Te Vrede, 54. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Hakem, kırmızı karttan sonra sahaya yabancı madde atılması üzerine maça bir süre ara vererek soyunma odasına gitti. Maç yaklaşık 15 dakikalık aranın ardından kaldığı yerden devam etti.
Bu arada karşılaşmanın ilk yarısında Feyenoordlu taraftarlar, Roma'da oynayan Gervinho'ya yönelik yaklaşık 1 metre büyüklüğünde plastik bir muz atarak ırkçı saldırıda bulundu. Maçın dördüncü hakemi plastik muzu alırken, orta hakem ise kısa süre maçı durdurarak önce Gervinho ardından iki takımın teknik direktörleriyle görüştü. Fransız hakem görüşmenin ardından maça devam kararı verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...