Trabzon'da tehlikeli antrenman

/ Kaynak: İHA
Trabzon'da tehlikeli antrenman

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzon'da Amatör Futbol Kulüplerin kullanmış olduğu futbol sahasının üst kısmında başlayan otel çalışması futbolcuları tehlike altında bırakıyor

Trabzon'un Boztepe Mahallesinde, Amatör Futbol Kulüplerinin kullanmış olduğu futbol sahasının üst kısmında başlayan otel inşaatı nedeniyle futbolcular antrenmanlarını tehlikeli koşullar altında gerçekleştiriyor.Boztepe Sahası'nın üst kısmındaki bir otel projesi nedeniyle futbol sahasına otel alanından çıkan taşların ve kayaların dökülmesine sahayı kullanan sporculardan ve mahalle sakinlerinden tepki geldi. Ortalama 300 sporcunun antrenman yaptığı, mahalle sakinlerinin de kullandığı Boztepe sahasının otel alanına bırakılacak olmasına tepki koyan Boztepespor antrenörü Ali Sarı, tehlikeli koşullar altında idman yaptıklarını söyledi. Sarı "Burada bu koşullarda antrenman yapmak tehlikeli ama yapacak bir şeyimiz yok. Bu çocukların antrenman yapmaları gerekiyor. Başka bir alanda antrenman yaptırma imkanımız yok. 300 talebe burada spor yapıyor. Bu çocukları sokağa atmak var, sporcuları buraya toplamazsak ya internet kafelere gidecekler ya da sokakta dolaşacaklar" dedi.
Trabzon'da tehlikeli antrenman

Boztepespor alt yapısında oynayan 10 yaşındaki Muhammet Mustafa Eroğlu isimli minik futbolcu ise tehlikeli alanda spor yaptıklarını ifade ederek "Burayı böyle görünce çok şaşırdım, bu sahayı çok seviyordum. Burası çok tehlikeli oldu her an taş düşebilir. Otel yapacaklar, biz kendimize saha arıyoruz artık" ifadelerini kullandı.


Boztepe Mahallesi sakinlerinden Bülent Özay ise, "1970'lerde burası taş ocağıydı. Buradan çıkan taşlar şimdiki Moloz mevkiine dökülürdü. Burası taş zeminin üzerine bazı inşaatlardan çıkan topraklarla dolduruldu. Boztepe mahallesinde yaşayan çocuklar burada kötü alışkanlıklardan uzaklaşıyordu. Protokol sonucu saha sporcuların çalışabileceği bir alan haline dönüştürüldü. Ancak son dönemde tapusu spor tesisi olarak tescil edilmiş olmasına rağmen burası maalesef ihale yoluyla meclis kararıyla otel yapılması için satılmıştır" diye konuştu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...