Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Demba Ba'nın penaltısını kurtarmak...'

'Demba Ba'nın penaltısını kurtarmak...'

SPOR Haberleri

Balıkesirspor kalecisi Lukovic, Beşiktaş maçı sonrası "Demba Ba'nın penaltısını kurtarmak çok zordu" dedi.

Balıkesirspor kalecisi Lukovic 2-2 biten Beşiktaş maçını yorumlarken, "Takım arkadaşlarımı, hocamızı tebrik ediyorum. Çok iyi bir oyun çıkardık. Beşiktaş da çok zorlu bir maçtan sonra geldi. Yorgundular ama iyi bir oyun çıkardılar. Onları da tebrik ediyorum" diye konuştu.

Opare'nin Balıkesirspor'a attığı golünü de anlatan Lukovic, "Pozisyonda top elime değdi, Hasan'a vurup pozisyon oluştu. Bugünkü maçı başkanımız ve takımımız için kazandık. Ligde kalmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı.

Demba Ba'nın attığı penaltının sorulması üzerine Balıkesirspor kalecisi, "Beşiktaş'ın kazandığı penaltıydı. Demba Ba da zaten penaltı konusunda dünyanın en iyilerinden bir tanesi. Onu daha önce penaltı atarken televizyondan izlemiştim. Kurtarması çok zor bir penaltıydı" yanıtını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...