Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamzaoğlu, Kadıköy'de saldıracak!

Hamzaoğlu, Kadıköy'de saldıracak!

SPOR Haberleri

Lider Galatasaray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe maçında da bundan önceki karşılaşmalarda oynattığı ofansif futboldan vazgeçmeyi düşünmüyor

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe derbisi öncesi oynattığı futboldan taviz vermeyecek. Sarı-Kırmızılılar'da Cesare Prandelli'nin ardından göreve gelen ve takımı ligde zirveye yerleştiren Hamzaoğlu, Cim Bom'un başında çıktığı son 12 lig mücadelesinden 10 galibiyet ve sadece 2 beraberlik alarak ayrıldı. Tecrübeli çalıştırıcı, bu süreçte oynadığı tüm maçlarda da ofansif futbolundan asla vazgeçmedi. Hamzaoğlu'nun, Şükrü Saracoğlu'ndaki dev kapışmada da bu taktiksel anlayışından vazgeçmeyeceği konuşuluyor.


Oyuncularını en iyi şekilde derbiye hem zihinsel hem de oyun anlamında hazırlamaya çalışacak deneyimli hocanın elindeki oyuncu grubunda Felipe Melo dışında eksik bulunmuyor. Belindeki sıkıntının ardından ameliyat masasına yatan ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak Melo'nun dışındaki diğer sakatlar da takıma dönecek.


Semih mi, Koray mı?
Bu durum Hamzaoğlu için hem sevindirici hem de zorlayıcı bir durum olacak. Özellikle savunmada Hamzaoğlu'nun, Chedjou'nun yanında kimi oynatacağı merak konusu.


Semih Kaya yüzde 100 hazır hale gelirken, onun yokluğunda başarılı maçlar çıkaran Koray Günter, teknik heyetin büyük beğenisini kazanmıştı. Ancak tecrübesi sebebiyle Semih'in, formaya yakın olduğu konuşuluyor. Son karar, hafta içinde yapılacak idmanların ardından belli olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...