Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alex'in en iyi 11'i

Alex'in en iyi 11'i

SPOR Haberleri

Alex de Souza; "Benim gönlüm, antrenör ya da menajer olmaktan yana. Öncelikle, şu aşamada daha çok şey öğrenmeliyim.

Fenerbahçe'nin efsanevi Brezilyalı oyuncusu Alex de Souza, jübile maçı öncesi Brezilya basınına açıklamalarda bulundu.
Futbol kariyerine devam edeceğini belirten Alex; "Benim gönlüm, antrenör ya da menajer olmaktan yana. Öncelikle, şu aşamada daha çok şey öğrenmeliyim. Futbolculara forma dağıtmadan önce, bu konularda çok yol kat etmeliyim" ifadelerini kullandı.
Alex, kendi jenerasyonunun futboldan sonra katkı veremediğini itiraf ederek; "Benim jenerasyonum, kariyerleri biterken yeterince katkı veremedi. Bazı oyuncular antrenör oldu, diğerleri basın tarafına geçti. Benim jenerasyonum çok farklı bir yöne saptı. 19 yaşımda profesyonel oldum ve şimdi 37 yaşımdayım. Yıl yıl futbolun evrimine şahit oldum. Kulüp, teknik direktör, okulları değiştirirken pek çok şey öğrendim. Ancak, yine de şu an biraz bekleyip neler olacağını görmeliyiz" diyerek sözlerini sürdürdü.


ALEX'İN EN İYİ 11'İ


Brezilyalı efsane, kariyerinde oynadığı en iyi 11'i seçemeyeceğini belirterek; "Benim için çok karmaşık olur. Birlikte oynadığım en iyi sağ bek Arce'ydi ama Milli takımda Cafu ile oynadım. Cafu, adını dünyanın her yerine duyurdu. Aynısı, sol bek için de geçerli. Junior, Brezilya'da oynadığım en iyi sol bekti. Fakat, Roberto Carlos da Real Madrid'de oynadı. Bu sorular daha önce de geldiğinde sadece kaleciyi seçebiliyorum. Kaleye Marcao'yu alıyorum ve geri kalan takımı bir türlü oluşturamıyorum." diyerek sözlerini noktaladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...