Beşiktaş yönetimi, elini cebine attı

Beşiktaş yönetimi, elini cebine attı

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar, futbolculara 2014 yılından kalan tüm alacaklarını ödedi ve şampiyonluk yarışında moral aşıladı

Şampiyonluk yarışında hiç bir fedakârlıktan kaçmayan Beşiktaş yönetimi, siyah-beyazlı futbolculara para dopingi yaptı. Takımın 2014 yıllından kalan tüm alacaklarını ödeyen yönetim kalan 9 haftada oyuncularının morallerini yüksek tutmaya çalışıyor. Başkan Fikret Orman ve kurmayları kaynak bulunması durumunda oyuncuların kalan 9 haftalık parasını peşin yatıracak. Oynamadan paralarını peşin alacak olan oyuncuların maç başı ve primleri ise sezon sonu hesaplarına yatırılacak. Böylece yönetim şampiyonluk yarışında futbolcuları başarıya motive edecek.
2. etap başlıyor
Öte yandan dünü izinli geçiren Beşiktaş, bugün top başı yaparak İstanbul Başakşehirspor maçı hazırlıklarına devam edecek. Sakatlıkları bulunan Opare, Sosa ve Cenk Gönen kontrolden geçecek. Opare ve Cenk'in takıma katılması beklenirken üst baldırlarında ağrıları bulunan Sosa'nın ise durumu belirsiz. Bu durum da Slaven Bilic'i kara kara düşündürüyor. gt; Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...