Fatih Tekke'den oyuncularına sitem!

/ Kaynak: DHA
Fatih Tekke'den oyuncularına sitem!

SPOR Haberleri  / DHA

SAİ Kayseri Erciyesspor'un teknik hocası Fatih Tekke, oyuncularına sitem etti.

SUAT Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Fatih Tekke, oyuncularına sitem ederken, "Elimizdeki kadro iyi. Bir kısmı iyi niyetli ama içinde bulunduğumuz duruma takım olarak hep birlikte reaksiyon vermeliyiz" dedi.
Fatih Tekke, oyuncuları Mehmet Akgün ve Wileminckx ile birlikte Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde 23 Nisan Çocuk Bayramı için düzenlenen panele katıldı. Başhekimi Dr. Ömer Akbeyaz'la hastane çalışanlarının çocukları katıldığı panelde Eskişehirspor yenilgisiyle ilgili soruya cevap veren Fatih Tekke, şunları söyledi:
"Önce çocukların bayramını kutluyorum. Maçtan sonra Kulüp Başkanı Ziya Eren'in gözlerinden süzülen yaşları görünce çok etkilendim. Oyuncularım baskı altında kendilerini iyi hissetmiyorlar ama, Eskişehirspor maçı gibi 50 maç daha oynasak sonuç değişmezdi. Böyle hayati bir maçta oynamış bir oyuncum yok. Futbolcular ve camia, birlikte olmalıyız. Mücadele ruhunu geliştirmeliyiz. Bize olan güveni sahada göstermeliyiz. Hayatta başarıda, başarısızlıkta var. Ama,bunlar gelip geçici. Şahsiyet hepsinden önemli. Sizlere tavsiyem bir duruşunuz olsun. Allaha güvenin, çok çalışın böylece başarılı olursunuz. Erciyesspor için ben değil 50 hocada gelse veya olsa fark etmez, konuşmak değil, gerçekleştirmek şart."
Fatih Tekke, bu arada Guatemala'da Dünya Şampiyonası'nda birinci olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi takımını da kutladı.
Mehmet Akgün, "Futbolcu olmayı isteyerek, bilerek seçtim. Sevdiğim işi yapıyorum ama yenildiğimiz zaman elbette çok üzülüyorum. Huzursuz oluyorum" dedi. Wileminckx ise, "Taraftar bizim için çok önemli. Onlar olmazsa hiçbir şeyin değeri olmaz'" diye konuştu.
Fatih Tekke, Mehmet Akgün ve Wileminckx, daha sonra forma ve top imzaladıktan sonra, hastane bahçesindeki kalede, çocuklarla penaltı atışları gerçekleştirdi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...