Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Chelsea'nin asıl hedefi 'Koke'

Chelsea'nin asıl hedefi 'Koke'

SPOR Haberleri

Chelsea'nin antrenörü Emenalo'nun Atletico'nun Deportivo'yu 2-1 yendiği maçta tribünde yer aldığı duyurulurken Maviler'in hedefi de belirlendi; Koke!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea için onlarca transfer iddiası ortaya atılıyor! Bu iddialardan 'gerçeklik payı' olanlar yavaş yavaş öne çıkarken, son günlerin en flaş gelişmesi Koke oldu.İspanya'nın önde gelen gazetelerinden As, geçtiğimiz gün Chelsea çalıştırıcısı Jose Mourinho'nun Atletico Madrid'den Koke'ye kanca attığını yazmıştı.Chelsea'nin antrenörü Michael Emenalo'nun Atletico'nun Deportivo'yu 2-1 yendiği maçta tribünde yer aldığı duyurulurken Maviler'in hedefi de belirlendi; Koke!


Ada basınından Metro, Sky İtalya kaynaklı Chelsea'nin Koke'nin transferi için Atletico Madridle görüşmelere başladığını öne sürerken, bir Jose Mourinho hayranı olan 23 yaşındaki futbolcu için 64 milyon euronun gözden çıkarılması gerektiği bildirildi.Geçtiğimiz sezon Atletico'dan alınan Filipe Luis'in bu transferde takas olarak kullanılabileceği ve pazarlıkların bu yönde ilerleyebileceği de vurgulandıBu sezon Atletico Madrid formasını 42 kez giyen Koke Jorge Resurrecion Merodio, 4 gol atarken 13 asist yaparak kalitesini gözler önüne serdi. Sol kanatta görev yapan Koke, sağ kanat ve forvet arkasında da oynayabiliyor.
Kaynak: nbsp;Sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...