Beşiktaş son 12 sezonda en iyi dönemini yaşıyor

Beşiktaş son 12 sezonda en iyi dönemini yaşıyor

SPOR Haberleri

Karabük galibiyetiyle 61 puana çıkan Beşiktaş, 28. haftalar itibarıyla son 12 sezonun en iyi performansını sergiliyor.

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 61'e çıkartan Beşiktaş, 28. haftalar itibarıyla son 12 sezonun en iyi performansını sergiliyor. Siyah-beyazlı takım, kuruluşunun 100. yılında şampiyonluğa ulaştığı 2002-2003 sezonunda 28. haftayı 67 puanla lider geçmişti.


ANKARA'DA 5.GALİBİYET


Beşiktaş, Kardemir Karabükspor karşısında aldığı galibiyetle bu sezon Ankara'da 5. kez maç kazandı.


Stadının yapımı nedeniyle daha önce Osmanlı Stadı'nda oynadığı maçlarda Medicana Sivasspor'u 3-2, Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 5-1 mağlup eden Beşiktaş, bu stattaki tek puan kaybını Balıkesirspor ile 2-2 berabere kalarak yaşadı. Siyah-beyazlı takım, Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ile 19 Mayıs Stadı'nda yaptığı maçta ise 2-0 galip geldi.


10'UNCU KIRMIZI KART


Necip Uysal'ın Kardemir Karabükspor karşısında gördüğü kart, Beşiktaşlı futbolcuların bu sezon Süper Lig'deki 10. kırmızı kartı oldu.


Süper Lig'in en fazla kırmızı kart gören ekibi olan siyah-beyazlı takımda daha önce Franco 3, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak, Atiba ve İsmail Köybaşı da birer kez kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...