Hacıosmanoğlu Gençlerbirliği maçı sonrası istikrarsızlığın sebebini sordu

Hacıosmanoğlu Gençlerbirliği maçı sonrası istikrarsızlığın sebebini sordu

SPOR Haberleri

Trabzonspor başkanı, teknik direktörü Yanal'ı telefonla aradı ve "G.Saray maçındaki takımla bu takım arasında neden bu kadar fark" dedi

Geçen hafta Galatasaray'ı mağlup ederek taraftarlarını umutlandıran Trabzonspor, deplasmanda Gençlerbirliği ile berabere kalarak Avrupa kupalarına gitmenin avantajını kaçırınca Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal'dan istikrarsızlığın sebeplerini sordu. Anıtkabir ziyareti için takımla birlikte cumartesi günü Ankara'ya giden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, cezası nedeniyle maçı stadyumda izleyemeyeceği için Final-Four finalinde basketbol takımının yanında olmak amacıyla Trabzon'a döndü. Maçı Trabzon'da televizyondan izleyen Hacıosmanoğlu, büyük üzüntü yaşadı ve çevresinde bulunanlara, "Galatasaray maçındaki takımla bu takım arasında neden bu kadar fark var anlayamıyorum" dedi.
Sakatlıkları örnek gösterdi
Başkan Hacıosmanoğlu'nun maçın ardından teknik direktör Ersun Yanal'la bir telefon görüşmesi yaptığı ve kötü futbolun nedenleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunduğu belirtildi. Ersun Yanal'ın da Başkan Hacıosmanoğlu'na sakatlıklar nedeniyle yapılan mecburi oyuncu değişikliklerinin takımın oyun dengesini bozduğunu ve sonucunda da beraberlik geldiğini söylediği öğrenildi.
Yatabare sezonu kapadı
Deplasmanda Gençlerbirliği karşısında 2 puan bırakan Trabzonspor, ayrıca 2 futbolcusunu da kaybetmenin şokunu yaşadı. Kasığında yırtık tespit edildiği için büyük ihtimalle sezonu kapatan Yatabare'nin son durumunun çekilecek MR'ın ardından netleşeceği açıklandı.


Beşiktaş maçı 10 TL
Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında yapılacak karşılaşmanın biletleri bugün satışa çıkacak. Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre maçın bilet fiyatları kale arkası tribün 10, maraton 25, kapalı (A-D-E-H Blok) 50, kapalı (B-C-F-G Blok) 60, VIP tribün 150 lira olarak belirlendi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...