Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe otobüsüne bir saldırı daha!

Fenerbahçe otobüsüne bir saldırı daha!

SPOR Haberleri

Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile oynayacağı maç için Atatürk Stadı'na gelen Fenerbahçe otobüsüne 150-200 kişilik grup taşlı saldırı gerçekleştirdi.

Trabzon'da otobüsü kurşunlanan Sarı-Lacivertliler'in daha o olayın faili bulunmadan Bursa'da yeni bir saldırıya uğraması herkesi şoke etti. Stada yakın bir mevkide trafikte yavaşlayan takım otobüsüne Bursaspor taraftarı taşlar, meşaleler, yumruklar, su şişeleri ve tekmelerle saldırırken otobüste yine panik havası oluştu. Fenerbahçe güvenliği polisi her zaman trafik sıkışıklığı olan o bölge için polisi uyardığı ve trafiği kesmelerini talep etmesine rağmen bir şey olmayacağı garantisini veren Emniyet, bu saldırıyı engelleyemedi. Saldırı sonrası bazı futbolcuların, "Artık can güvenliğimiz yok" diye isyan ettiği öğrenildi.

İsmail Kartal: "Her gittiğimiz yerde taşlanıyoruz"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor maçı öncesinde yapılan saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kartal: "Biz her gittiğimiz yerde maalesef taşlanıyoruz. Böyle şeyler oluyor, olmamasını istiyoruz. İstanbul'da bizim stadımıza girerken bunların olmadığını düşünüyorum. Türk Futbolu için böyle şeyler olmamalı. Biraz daha sağduyu diyorum, başka ne diyebiliriz?"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...