Slaven Bilic Senegalli yıldıza övgü yağdırdı

Slaven Bilic Senegalli yıldıza övgü yağdırdı

SPOR Haberleri

"Sana son 30 dakikada ihtiyacım var dedim, kabullendi ve süre aldığında gereğini yaptı"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Trabzonspor maçının ardından, "Oyuncularımı tebrik diyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Son iki sezonda oynadığımız en iyi maçtı. Bir planımız ve stratejimiz vardı. Oyuncularım en iyi şekilde kusursuz oynadılar. Daha fazla gol atabilirdik. Olgun bir futbol oynadık" dedi. "Plan istediğimiz gibi işledi. Her maç plan vardır ama bunları uygulayan oyunculardır" vurgusu yapan Bilic, "İşler iyi gitti. İşler iyi gitmeseydi, başta siz yorumcular eleştirecektiniz. Takım karakterimiz üst seviyedeydi. Demba Ba'yı takdir ediyorum. Attığı gol için değil, onun için bir karar vermemiz gerekiyordu. Yabancı sınırlaması sebebiyle zor bir karar vermek zorunda kaldık. Bu (dün) sabah kendisiyle konuştum ve durumu anlattım. O da bunu profesyonelce kabullendi ve doğru bir tavır gösterdi. Maçtan önce sana "30 dakika ihtiyacımız olacak" dedim. Oyuna girdi ve gerekeni yaptı. Büyük oyuncu, ona şapka çıkarıyorum" açıklamasını yaptı.


Maç sonu gerginlik
Bilic maç sonunda iki takım oyuncularına da sarılmak istedi. Ancak stat müdürü Mehmet Emin, bordo-mavili futbolcuların morali bozuk olduğu için buna engel olmak istedi. Bu sırada Hırvat hoca, "Bana dokunma" anlamında bir işaretle Emin'e tepki gösterince kısa süreli gerginlik yaşandı. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...