Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sergen Yalçın: 'İki günde bir maç oynuyoruz'

Sergen Yalçın: 'İki günde bir maç oynuyoruz'

SPOR Haberleri

M. Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Diğer takımlar çeyrek finalden 4 gün sonra maç oynarken, ben iki günde bir maç oynuyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Medicana Sivasspor, deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 3-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Geçen haftanın bir telafisi gibi oldu. Bugün biz kazandık. Ligde bu tür sonuçlar olabiliyor. Futbolun güzelliği bu. Bugün skor olarak iyi ancak oyun olarak beklediğimiz temponun altında müsabaka oldu. Biz daha tempolu oynaması gereken bir takımız. Takımım yorgun. İki günde bir maç oynamaktan yorulduk. Bu kadar programsız bir sezon olamaz. Bırakın bari oyuncularımız dinlensin. 4 oyuncumu kaybettim, iki oyuncum sezonu kapattı. Ben çok alternatifli kadroya sahip değilim. O yüzden biraz bizi anlasınlar.

İnsanlar biraz ne olup bittiğini görsün. Bunu konuştuğumuz zaman disiplin kuruluna gittik. Allah'tan ceza çıkmadı. Halen bizim konuşmalarımızdan sıkıntı yaşıyorlar. Kim neden sıkıntı duyuyor bilmiyorum. Eğer bir hakem maçın önüne geçtiyse hakemin hakkında konuşma hakkımız var. Kimseyi rencide etmiyoruz. Bırakın oyunu yorumlayalım. Kupada Galatasaray'a 4-1 yenildik. Bu maç böyle bitecek bir maç mıydı? Geldiğimden beri 20 lig maçı 8-9 kupa maçı oynadık. Diğer takımlar çeyrek finalden 4 gün sonra maç oynarken ben iki günde bir maç oynuyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...