Duygun Yarsuvat'ın, panele katılmasını Dursun Özbek engelledi

Duygun Yarsuvat'ın, panele katılmasını Dursun Özbek engelledi

SPOR Haberleri

G.Saray başkanının, Yıldırım ile ortak katılacağı açık oturumu iptal etmesinde Özbek'in "Bu durum kulübe zarar verir" önerisinin yattığı öğrenildi

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ortak katılacağı, "Sporda Şiddet ve Kulüpler Kanun Tasarısı Taslağı" adlı panel öncesi büyük şok yaşandı. Panele katılacağı resmen açıklanan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, panele katılmaktan vazgeçti. Duygun Yarsuvat'ı Aziz Yıldırım ile bir araya getirmekten alıkoyan bu kararda başkan adayı Dursun Özbek'in etkisi olduğu öğrenildi. Özbek ve 23 Mayıs'taki seçime gireceği yönetim kurulu adayları, önceki günkü yaptıkları gizli toplantıda başkan Duygun Yarsuvat'ın bu panele katılmasının Galatasaray'a zarar vereceğini öne sürerek, sarı-kırmızılı kulübün başkanından, Aziz Yıldırım ile birlikte panele katılmaması gerektiği fikrini ortaya attı.
Rica etti, nedenlerini anlattı
Yarsuvat yönetiminin ağır topu olan ve başkan adayı olan Dursun Özbek'in ise, başkanından panele katılmamasını rica ederek, "Bu panelin konusu olan şike ve şiddet, Galatasaray'ın gündeminde hiçbir zaman olmaz. Bu panele katılmanızı camia ve taraftarımız olumlu bulmuyor" uyarısında bulunduğu öğrenildi. Yarsuvat'ın ayrıca İstanbul Barosu Spor ve Spor Hukuku Komisyonu üyelerinden birinin kulübü rencide eden twetter mesajları paylaşması sebebiyle de böyle bir karar aldığı ifade edildi. nbsp;
Yarsuvat'tan TFF'ye ziyaret
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i TFF Merkezi'nde ziyaret etti. Yaklaşık yarım saat süren nezaket ziyareti sonrası Demirören ve Yarsuvat TFF Müzesi'ni ve tesisi gezdi. Ziyarette Başkan Demirören, Duygun Yarsuvat'a isminin yazılı olduğu A Milli Takım forması verdi. Ziyaretin ardından Başkan Demirören ve Başkan Yarsuvat, Güney Kore'de katılacağı Dünya Oyunları için hazırlıklarını sürdüren Görme Engelliler Futbol Milli Takımı'nın antrenmanını izledi. Demirören ve Yarsuvat, oyuncular ve Teknik Direktör John Ball ile sohbet etti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...