Hentbolda başkentin şampiyonluk özlemi

/ Kaynak: AA
Hentbolda başkentin şampiyonluk özlemi

SPOR Haberleri  / AA

Muratpaşa Belediyespor önünde 2-1 önde bulunan Yenimahalle Belediyespor, şampiyonluğu kazanması durumunda 5 yıl sonra kupayı Ankara'ya getirecek

Bayanlar Hentbol Süper Lig play off final serisinde, Muratpaşa Belediyespor önünde 2-1 önde bulunan Yenimahalle Belediyespor, şampiyonluğu kazanması durumunda 5 yıl sonra kupayı Ankara'ya getirecek


Bayanlar Hentbol Süper Lig play off final serisinde, Muratpaşa Belediyespor karşısında 2-1 önde bulunan Yenimahalle Belediyespor'da antrenör Serdar Eler, 5 yıl sonra şampiyonluk kupasını başkente getirmek istediklerini söyledi.
Muratpaşa Belediyespor ile 29 Mayıs Cuma günü Antalya'da oynanacak serinin dördüncü maçı öncesinde AA muhabirine açıklama yapan Eler, bu karşılaşmanın kendileri adına şampiyonluk müsabakası olacağını belirterek, "İnşallah Ankara'ya şampiyonluk kupasını getiririz" dedi.


Sezon başında 3 kupa sözü verdiklerini ve ikisini kazandıklarını belirten Eler, "Sezon başında hedeflediğimiz iki kupayı getirdik. Türkiye Kupası da uzun yıllar sonra başkente geldi. İşler uygun giderse, sezonu 3 kupayla bitirebiliriz" ifadelerini kullandı.
Ankara'daki karşılaşmaları kazanarak, seride 2-1 öne geçtiklerini hatırlatan Eler, "Elde ettiğimiz 2-1'lik skor bizi Antalya'da favori yapıyor" diye konuştu.


- Başkentin son şampiyonu Maliye Milli Piyango
Bayanlar Hentbol Süper Lig'inde şampiyonluk kupası en son Maliye Milli Piyango ile 2009-2010 sezonunda başkente gelmişti.
Yenimahalle Belediyespor, Muratpaşa Belediyespor karşısında şampiyonluğu kazanması durumunda, 5 yıl sonra kupayı Ankara'ya getirecek.Ligde son 3 sezonu Antalya temsilcisi Muratpaşa Belediyespor şampiyon olarak tamamlamıştı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...