Trabzonspor resmen açıkladı

Trabzonspor resmen açıkladı

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un yeni sportif direktörü Süleyman Hurma, Kayserispor'dan Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ı transfer ettiklerini açıkladı.

Kayserispor'da uzun süredir yürüttüğü genel menajerlik görevinden ayrılan Süleyman Hurma, Trabzonspor'un yeni sportif direktörü olmuştu. Hurma, görevinin ilk gününde üç yeni transferi basına duyurdu. Bordo mavili takım Kayserispor'dan Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ı renklerine bağladı. Ayrıca Trabzonspor, Beşiktaş'tan kiraladığı Hakan Arıkan'ın bonservisini de aldı. Hurma, Eski kulübü Kayserispor'dan 3 oyuncunun Trabzonspor'a transferiyle ilgi soruyu yanıtlayan Süleyman Hurma, "O transfer ben gelmeden önce başladı. Ben o dönemde Kayserispor adına işlem yapıyordum. Okay dünya starı olacak bir oyuncu. Trabzonspor çok doğru bir iş yaptı. Alper ileriye atak yapacak bir oyuncu. Hakan'ı zaten hep biliyorsunuz. Ben devre arasında şampiyonluğa oynarken Hakan'ı Trabzonspor'a verdim" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...