Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Melo'dan çarpıcı iddia: Şampiyon olmamız istenmedi

Melo'dan çarpıcı iddia: Şampiyon olmamız istenmedi

SPOR Haberleri

"Bize 3 günde bir maç oynattılar. Verilmeyen penaltılarımız vardı. Herkes bize karşıydı. Ama kenetlenip 4. yıldıza ulaştık"

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Felipe Melo, Süper Lig'de şampiyon olmalarının istenmediğini savunarak, her şeye rağmen bunu başardıklarını söyledi. Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı kulübün düzenlediği medya günü etkinliğinde yaptığı açıklamada, kazandıkları şampiyonluğun çok önemli ve anlamlı olduğunu ifade etti. Sezona iyi başlamadıklarını ve bazen kendileri açısından işlerin ters gittiğini dile getiren Melo, "İstemediğimiz skorlar da aldık ne yazık ki. Ama bence bütün sezon birçok şey bizim aleyhimizeydi. Bakıldığı zaman üç günde bir, iki günde bir Galatasaray maçları oynatıldı. Bence şampiyon olmamız istenmedi ama Tanrı bizimle beraberdi, yanımızdaydı. Sonunda da çok mücadele eden, çok çalışan bir takıma şampiyonluğu nasip etti. O yüzden mutluyuz" diye konuştu.
Sarı kartları hak etmedim
Melo, "sorunlu futbolcu" olduğu görüşüne katılmadığını vurgulayarak, "Diğer takım taraftarlarının yaptığı yorum beni hiç ilgilendirmiyor. Tam tersi hakemlerin bana birçok sefer gereksiz sarı kart gösterdiğini de düşünüyorum. İyi izlenirse hiç faul olmayan pozisyonlarda bile faul çalınıp, sarı kart çıktığını düşünüyorum. Diğer takımlara, oyuncularına bunlar yapılmadı. Galatasaray'a verilmeyen penaltılar vardı ama şampiyonluk yolunda mücadele ettiğimiz rakiplerimize verilen penaltılar oldu. Belirttiğim gibi bu sene hemen hemen herkes bize karşıydı ama biz bir aile, bir bütün olduk. Şampiyonluk herkese armağan olsun" ifadelerini kullandı.
ARTIK SONUNA GELDİM
G.Saray'la önemli başarılar yaşadığını anlatan Brezilyalı, sarı-kırmızılı takımdaki geleceğiyle ilgili de konuştu. Felipe Melo, "Galatasaray'da hemen hemen her başarıya imza attım. Belki de Türkiye'deki zamanımın yavaş yavaş sonuna geliyorumdur ama şu an için kesin bir şey söyleyemem" şeklinde konuştu.
Irkçılık yapmak mı tweet atmak mı?
Felipe Melo, twitter'da anlamını bilmediği bir mesajı paylaştığı için iki maç ceza aldığını ileri sürerek sert konuştu. Brezilyalı yıldız, "Bakıldığı zaman rakibimizin oyuncusu, Trabzonsporlu bir futbolcuya ırkçılık yaptığı zaman iki maç ceza aldı. Ben hiç anlamını bilmediğim, istemeden koyduğum bir tweet yüzünden iki maç ceza aldım. O zaman ben size bırakıyorum. Hangisi daha iyi acaba? Irkçılık yapmak mı, bir söylemde bulunmak mı, yoksa hiç bilmediğin bir tweet yayınlamak mı?" ifadelerini kullandı.


Demirören özür dilerse elini sıkarım
G.Saray'ın tecrübeli oyuncusu Melo, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in kendisi hakkındaki sözleri nedeniyle Türkiye Kupası ödül töreninde elini sıkmadığı konusuna yeniden açıklık getirdi. Sambacı, "Adını bile bilmiyorum. Böyle bir insanın benim arkamdan konuşması, 'Galatasaray'a yakışmıyor gitmesi lazım tarzı yorumlar yapması' buna sebep oldu. O yüzden ben elimi vermedim. Yani böyle benim arkamdan konuşmuş birisine elimi uzatmam çok çok doğru olmaz. Ben bir aktör değilim, ben dürüst bir futbolcuyum. Ne kadar dürüst olduğumu ve kimseden korkum olmadığını anlamışsınızdır. Benden özür dilerse tabii ki elini sıkarım ama özür dilemediği sürece elini sıkmayı düşünmüyorum" dedi.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...