Milivojevic pazarlığı

Milivojevic pazarlığı

SPOR Haberleri

Orta saha oyuncusu için ilk görüşme olumlu sonuçlanmasa da Yunan ekibinin 8 milyon avrodan aşağı inebileceği belirtildi

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Fenerbahçe, Belçikalı orta saha oyuncusu Luka Milivojevic için Olimpiakos ile masaya oturdu. Sarı-lacivertliler, Yunan kulübüne 5 milyon avro bonservis bedeli önerirken, Olimpiakos ise 8 milyon avro istedi. İki kulüp arasında şimdilik bir anlaşma sağlanmadı ancak Yunan kulübünün geri adım atmasının an meselesi olduğu öğrenildi. Teknik Direktör Vitor Pereira, Guarin transferinde sonuç alınamaması durumunda Milivojevic isminin transfer edilmesini istemişti.
Botia da gündemde
Sarı-lacivertliler, bu transfer karşılığında Emenike'yi de takasta kullanmayı teklif etti, ancak Nijeryalı golcünün F.Bahçe'den aldığı yıllık ücret yine anlaşmayı beraberinde getirmedi. Öte yandan Porto'nun Brezilyalı stoper Maicon için istediği astronomik bonservis bedeli Fenerbahçe'yi alternatif isimlere yönlendirdi. Pereira'nın raporu doğrultusunda sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adamın Olimpiakos'tan eski öğrencisi Alberto Botia'yı gündemine aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...