Arsenal'den Chelsea'ye dev çalım

Arsenal'den Chelsea'ye dev çalım

SPOR Haberleri

İngiliz ekiplerinden Arsenal, bir diğer Londra temsilcisi Chelsea'den Petr Cech'i kadrosuna kattı.

Avrupa'da yaz transfer sezonunun açılması ile beraber bütün takımlar transfer çalışmalarına başlarken, gündemdeki önemli konulardan birisi de kaleci transferleri. Uzun süredir Chelsea'de Thibaut Courtois'nın yedeği konumunda olan Petr Cech'i kadrosuna katan Arsenal, muhtemel bir kaleci transferi furyasını da başlatmış oldu. Chelsea Petr Cech'ten boaşalan ikinci kaleci mevkisine isim aramaya başlarken öne çıkan isim Stoke City'den Asmir Begovic oldu.



Arsenal'de de Cech'in gelişi ile 3. kaleci konumuna düşen David Ospina'nın transferi için de engel kalmamış oluyor. Oyuncunun adı Fenerbahçe ile anılırken, onun gelmesi halinde Volkan Demirel'in takımdan ayrılmayı düşüneceği Türk basınında konuşulan iddialar arasında. Bu furyanın ikinci kısmı ise olası David de Gea - Real Madrid birlikteliğinde olması bekleniyor. De Gea'nın ayrılmasının ardından Tottenham'dan Hugo Lloris'i kadrosuna katması düşünülen Manchester United, Tottenham'ı da başka bir kaleci arayışına sürükleyecek. Bu konuda gündeme gelen ilk isim PSG kalecisi Salvatore Sirigu. Tottenham'ın Sirigu ile çareyi bulması halinde de bu sefer PSG kaleci aramaya başlayacak.


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...