İşte Fenerbahçe'nin yeni kaptanı

İşte Fenerbahçe'nin yeni kaptanı

SPOR Haberleri

F.Bahçe'de; Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasının ardından takım kaptanı Mehmet Topal oldu.

Fenerbahçe'de taşlar yerinden öyle bir oynadı ki adeta her şey sil baştan... Sportif direktör, teknik direktör, gelen oyuncular, giden oyuncular derken oldukça hareketli bir sürecin içine giren Sarı-Lacivertliler'de son olarak da yeni takım kaptanları belli oldu.Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasının ardından yönetim ve teknik heyetin aldığı ortak kararın ardından takımın yeni kaptanı Mehmet Topal oldu. 2012-13 sezonundan beri kadroda olan ve iyi futbolcu olmasının yanında mütevazı ve sağlam kişiliği ile de sevilen Topal, artık pazubenti takan isim olacak.


Birinci kaptanlığın Mehmet Topal'a verilmesinin ardından takımdaki en tecrübeli bir diğer isim olan Gökhan Gönül ise ikinci kaptanlık görevine getirildi. Geçtiğimiz sezon o alışılan performansından uzakta olan ve 4. kaptan konumunda olan Gökhan'ın böylece kendisine yüklenen bu sorumlulukla birlikte eski günlerine dönmesi hedefleniyor. Ve 3. kaptan... Takımın 3. kaptanı ise yabancı bir futbolcu olacak. Teknik direktör Vitor Pereira'nın belirleyeceği bir isim bu göreve getirilecek. Bu oyuncu, diğer yabancılarla iletişim kurulması için de köprü görevi görecek.


VOLKAN ARTIK KAPTAN DEĞİL
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu; 1. kaptan, Volkan Demirel; 2. kaptan, takımdan ayrılan Selçuk Şahin; 3. kaptan ve Gökhan Gönül ise 4. kaptandı. Yeni kaptanlık düzenlemesiyle birlikte geçen sezon 2. kaptan olan Volkan Demirel'in de bir anlamda apoleti söküldü. Yani takımdaki varlığı bile tartışılan deneyimli eldiven artık diğer oyuncular gibi sıradan bir isim olacak.


Kaynak : Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...