Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamzaoğlu, Alman golcü ile ilgili net konuştu

Hamzaoğlu, Alman golcü ile ilgili net konuştu

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın hocası, "Eğer bir aksilik olmazsa Podolski'yi kadromuzda göreceğiz. Melo bize gitmek istediğini söyledi" dedi

Yeni sezon için topbaşı yapan Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, transfer çalışmalarıyla ilgili önemli ipuçları verdi. Sarı-kırmızılıların hocası, gündemin 1 numaralı ismi olan Arsenal'in golcüsü Lukas Podolski için net konuştu. Kemer'de tatil yapan Alman oyuncunun Türkçe tweetler atmasını değerlendiren Hamzaoğlu, "Bu iyi bir şey. Eğer aksilik olmazsa Podolski'yi kadromuzda göreceğiz. Podolski'nin dışında forvette ilgilendiğimiz bir isim daha var. Önümüzdeki günlerde onu da duyurabiliriz" diye konuştu. Hamzaoğlu, Felipe Melo'nun kendilerine gitmek istediğini söylediğini belirterek, "Biz kalmasını istiyoruz. Ancak kendisi teklifler aldığını söylüyor. 10 Temmuz'da kampa davet ettik. Biz de Galatasaray'ın menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yaparız. Eğer Melo giderse tabii ki onun yerine bir transfer yaparız. Bruma'nın kiralanması söz konusu değil. Bazı kulüplerle görüşmeler var. Gerekirse satışı gerçekleşebilir" diye konuştu.
Arda için teklif gelmedi
Arda'nın, Barcelona'ya gitmesi durumunda Galatasaray'a kiralık gelme durumunu da değerlendiren Hamza Hamzaoğlu, "Bize böyle bir teklif gelmedi. Arda bizim evladımız. Şartlar oluşursa konuşulur" dedi. Galatasaray'ın başarılı hocası, Muslera'nın yedeği olarak yerli bir kaleci de mutlaka alacaklarını da belirtti. Hamzaoğlu, Avusturya kampının ikinci etabında hazırlık maçlarına ağırlık vereceklerini belirterek, "Sakatlıksız, kazasız ve belasız bir yeni sezon diliyorum" ifadelerini kullandı.
G.Saray'ın Avusturya kampındaki hazırlık maçları
11 Temmuz Galatasaray - Jihlava
14 Temmuz Galatasaray - SV Ried
22 Temmuz Galatasaray - Celta Vigo
25 Temmuz Galatasaray - Udinese
Hamzaoğlu, Alman golcü ile ilgili net konuştu
Hamzaoğlu, Alman golcü ile ilgili net konuştu

ŞAMPİYON SAHAYA İNDİ
Süper Lig'in son şampiyonu G.Saray dün yeni sezonun ilk çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan idmana milli takımlarda bulunan futbolcuların yokluğunda19 oyuncu katıldı. Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman'ın da izlediği antrenmanı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından koşu ve pas çalışmasıyla tamamladı. Yeni transfer Bilal Kısa, takımla ilk antrenmanına çıktı. Cimbom 5 Temmuz'da kamp çalışması için Avusturya'ya gidecek. nbsp; gt; Fotoğraflar: Ali YEDEK




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...