Melo'dan U dönüşü

Melo'dan U dönüşü

SPOR Haberleri

G.Saray'ın tecrübeli oyuncusu, "Geleceğimle henüz bir karar vermedim. Taraftarın sosyal medyadaki mesajları beni üzdü" dedi

Galatasaray'da gidip gitmeyeceği merak konusu olan Felipe Melo dün Instagram hesabından yayınladığı mesajla "U" dönüşü yaptı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, "Melo bana gitmek istediğini söyledi" açıklamasının ardından sarı-kırmızılı taraftarlar Brezilyalı oyuncuya tepki göstermişti. Inter'e gideceğini belirterek, sarı-kırmızılılardan zamlı yeni sözleşme istediği iddia edilen sambacı, İtalyan kulübünün geri adım atması ile büyük şaşkınlık yaşadı. Ağız değiştiren Melo, "Geleceğimle ilgili henüz karar vermedim. Geleceğim ve ailem açısından önemli bir dönemin içindeyim. Kulübü hiçbir zaman finansal açıdan zor durumda bırakmadım. Aksine Galatasaray'ın menfaatleri için bu konuda elimden geldiğince yardımcı oldum. Galatasaray formasıyla sahaya çıktığım her maçın her dakikasında en iyisini yaptım ve taraftarlar da bunu biliyor" ifadelerini kullandı.
Hep savaştım
Brezilyalı oyuncu, "Galatasaray'ı kendi sağlığımın bile önünde tuttuğumu göz önüne alırsak, bazı taraftarların yaptığı yorumlar beni üzdü. Galatasaray ya da formasını giydiğim tüm takımlarda sahada hep son gücümle mücadele ettim çünkü futbolcu karakterim bunu gerektiriyordu ve bunu birçok kez gösterdim. Çıktığım her maçı ve her kupa organizasyonunu kazanmak adına Galatasaray'a adadığım dört yılın ardından ve işimde terimin son damlasına kadar mücadele etmeme rağmen, hakkımda yazılan kötü sözleri hak etmediğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...