Arda Turan'da karar anı

Arda Turan'da karar anı

SPOR Haberleri

Türk futbolunun bir rüyası gerçeğe dönüşmek üzere...

Tarihin en iyi takımı olup olmadığı tartışılan Messi'li, Iniesta'lı yıldızlar topluluğu Barcelona'da yönetim kurulu bugün Arda Turan'ın transferine son noktayı koymak için olağanüstü toplanıyor. Başkan Josep Bartomeu'nun geçici yönetimle alacağı kararın ardından Arda transferini resmen açıklaması bekleniyor. 18 Temmuz'daki başkanlık seçiminde adaylık için Laporta'dan yaklaşık 2 kat fazla imza toplayan Bartomeu, Arda için Atletico'yla 35 milyon Euro+6 milyon Euro bonusluk teklif üzerinde anlaşmaya varmıştı. nbsp;


SÖZÜNÜ TUTTU!
Bundan 4 yıl önce Galatasaray'dan Atletico Madrid'e transfer olduğunda Arda Turan, hedefinin ileride Barcelona ya da Real Madrid'de oynamak olduğunu söylemişti. Arda, artık sadece resmiyete dökülmesi beklenen transferiyle bu sözünü de tutmuş oldu. 28 yaşındaki milli yıldızın demeçleri İspanya'da manşetleri süslemiş ve çok tartışılmıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...