Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van Persie'nin menajerinden açıklama

/ Kaynak: İHA
Van Persie'nin menajerinden açıklama

SPOR Haberleri  / İHA

Van Persie'nin menajeri, henüz hiç bir kulüple anlaşma sağlamadıklarını ve yıldız oyuncunun takımıyla bugün antrenmana çıkacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Van Persie'nin menajeri, henüz hiç bir kulüple anlaşma sağlamadıklarını ve yıldız oyuncunun takımıyla bugün antrenmana çıkacağını söyledi. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Nani'nin ardından bir yıldızı daha kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bir süredir görüşme halinde olduğu Manchester United'ın Hollandalı yıldızı Robin Van Persie'nin transferini sonlandırmak isteyen sarı-lacivertli yönetim, tüm mesaisini bunun için harcıyor. 31 yaşındaki golcü oyuncunun menajeri Kees Vos, görüşme halinde oldukları kulüplerin olduğunu ancak henüz bir anlaşmanın söz konusu olmadığını söyledi. Hollanda basınına konuşan Vos, "Görüşme yaptığımız kulüpler var. Şu an için hiç bir kulüple anlaşma yapmadığımızı söyleyebilirim. Van Persie Manchester United'ın bugün yapılacak antrenmanına katılacak" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...