Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan'dan veda mesajı

/ Kaynak: İHA
Arda Turan'dan veda mesajı

SPOR Haberleri  / İHA

Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan milli yıldız Arda Turan, sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayımladı.

Insatgram hesabından bir açıklama yapan Arda, "Ne dört seneydi ama mahallede maçı kazanmaya çalışan çocuklar gibiydik. Her anında o kadar saf o kadar yürekten, her anını ayrı ayrı özleyeceğim, her saniyesini düşünüce duygusallaşıyorum. Başkanımıza, CEO'muza, kulüpte çalışan herkese, tesis çalışanlarına, malzemecilerimize sağlıkçılarımıza, teknik ekibe, hayatta bana güvenmeyi öğrettikleri ve beni yanıltmadıkları için takım arkadaslarıma sonsuz teşekkürler; her zaman kalbimin en derinindesiniz ve son olarak muhteşem taraftara, sizinle yaşadığımız her güzel anlara çünkü siz en zor kotu anları bile güzel özele çevirenlersiniz. Sizinle her an çok güzeldi, sizi çok seviyorum; teşekkürler" ifadelerini kullandı.
Arda Turan'dan veda mesajı

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...