Fenerbahçe'den sinsi Arda Turan hamlesi

Fenerbahçe'den sinsi Arda Turan hamlesi

SPOR Haberleri

Transferin hızlı takımlarından Fenerbahçe, G.Saray'ın da gündeminde olan Arda Turan'a resmen teklif götürdü.

Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ın Katalan kulübün transfer yasağı nedeniyle Ocak ayına kadar forma giyemeyecek olması Fenerbahçe'yi harekete geçirdi. Nani transferiyle bir anda dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, şimdi de gözünü Arda'ya dikti. Sarı-lacivertliler, Barcelonalı yıldızı ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmamak için çalışmalara başladı.


AMAÇ ALMAK DEĞİL, ALDIRMAMAK!


Arda Turan'ın Barcelona'ya transferinin ardından Galatasaray'a kiralancağı söylentileri güçlenriken, Fenerbahçe'den flaş bir hamle geldi. Arda için Barcelona'yla resmen temasa geçen sarı-lacivertlilerin asıl amacı, fiyat artırıp Arda'nın Galatasaray'a olası transferini engellemek olduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin Barcelona ve Arda'nın karşısına yüksek bir teklifle çıkacağı öğrenildi.


G.SARAY ARDA'YI BEKLİYOR


Avrupa'da ses getiren dev transferin ardından Galatasaraylı taraftarlar ve yöneticiler gözünü Arda Turan'a çevirdi. Alman yıldız Podolski ile kadrousnu güçlendiren sarı-kırmızılılar, Arda piyangosunu kaçırmak istemiyor. G.Saraylı yöneticilerin en kısa sürede Barcelona'yla temasa geçeceği öğrenildi.


EKŞİOĞLU İLK SİNYALİ VERMİŞTİ!


Fenerbahçe Yöneticisi İlhan Ekşioğlu, Arda Turan'a "Gel 6 ay bizde oyna" davetinde bulunmuştu.


SON NOKTAYI ARDA KOYACAK!


Daha önce defalarca 'Türkiye'de Galatasaray dışında başka bir takımda forma giymem' diyen Arda Turan'ın bu teklif karşısında ne cevap vereceği şimdiden merak konusu oldu. Yıldız futbolcunun 6 aylığına da olsa Fenerbahçe formasını giymeyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.


Aziz Yıldırım 2 yıl önce de Arda'ya teklifte bulunmuş ve tecrübeli oyuncu teklifi kabul etmemişti.


Kaynak : Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...