Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder'le 2 yıl daha

Sneijder'le 2 yıl daha

SPOR Haberleri

Yönetici Cüneyt Tanman, basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında kritik açıklamalar yaptı.

Galatasaray, Hollanda'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, yönetici Cüneyt Tanman, basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında kritik açıklamalar yaptı. Tanman, "Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Sneijder'le 2 yıllık anlaşmayı düşünüyoruz. Menajeriyle görüştük, kendisiyle de görüşeceğiz" diye konuştu. Portekiz'in Benfica takımında forma giyen sağ bek Maxi Pereira ile ilgilenmediklerini vurgulayan Cüneyt Tanman, "Pereira'nın Sabri'den ne artısı var? Maxi Pereira'yı alırsak insanlar mutlu mu olacak? Eldekilerin kıymetini bilmek gerek. Sabri şampiyonluğa büyük katkı yaptı" dedi. nbsp;
Arda büyük iş yaptı
Gezen sezon bekleneni veremeyen Tarık Çamdal'dan patlama yapmasını beklediklerini söyleyen Cüneyt Tanman, "Yeni sağ bek alternatifi Tarık Çamdal. Bu sene ondan beklenen üzerine koyması. Bu takımın ve hocanın istediği şeyler onda var" nbsp;dedi. Tanman, eski kaptanları Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer olarak önemli bir iş başardığını söylerken " Bunun üstü yok. Barcelona bütün futbolcuların hayalidir. Arda top kaybetmeyen, iyi pas yapan biri. Barcelona bir adamı boşuna almaz" ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...