Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Galatasaray'ın stoper listesi

İşte Galatasaray'ın stoper listesi

SPOR Haberleri

Savunmaya transfer yapmayı hedefleyen Galatasaray'ın stoper listesi hazır.

Galatasaray'ın savunma oyuncusu arayışlarındaki 1 numaralı ismi, Tottenham'da oynayan Younes Kaboul. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarla istediği 29 yaşındaki stoper için pazarlıkların tüm hızıyla sürdüğü ve 1-2 gün içerisinde bu transferle ilgili önemli gelişmelerin yaşanacağı bildirildi. Sarı-Kırmızılılar, İngiliz temsilcisiyle yaptığı pazarlıkların ardından Fransız futbolcunun bonservisini 3.5 milyon Euro'ya düşürmüş durumda. Rakamı biraz daha aşağıya çekmeye çalışan Galatasaray'ın, Kaboul'ü ise Türkiye'ye gelmek konusunda ikna ettiği konuşuluyor.



Alternatifler Vlad Chiricheş nbsp;
Sarı-Kırmızılılar'ın, Tottenham'dan istediği başka bir isim olan Vlad Chiricheş için İngiliz ekibinin bonservis bedeli konusunda indirime gittiği öğrenildi. 25 yaşındaki Rumen oyuncu için Tottenham'ın, 6 milyon Euro'ya kadar indiği bildirildi. Galatasaray cephesi ise son teklifini 4.5 milyon Euro olarak yaptı. İki takım arasındaki görüşmelerin tüm hızıyla sürdüğü ve aradaki farkın azalması halinde orta yolun bulunacağı öğrenildi.



Nikola Maksimovic nbsp;
Stoper konusuda listeye giren son aday ise İtalya'da Torino forması giyen Nikola Maksimovic olduğu öğrenildi. 23 yaşındaki oyuncunun hem stoper hem de savunmanın her iki yanında oynuyor olması en önemli özelliği. 4 milyon Euro civarında bir bonservisi olan Sırp oyuncu için girişimlerin hız kazanması bekleniyor. 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2018'de bitiyor ve geçen sezon Torino adına 37 maçta oynadı, 3 asist yaptı.


Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...