Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hacıosmanoğlu, Yanal'ı topa tuttu: Kendi ipini çekti

Hacıosmanoğlu, Yanal'ı topa tuttu: Kendi ipini çekti

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı yine dobra konuştu: Ersun Yanal transfer ve Constant konularındaki tutumuyla ayrılışına çanak tuttu

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, eski teknik direktör Ersun Yanal hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Constant'ın kadro dışı bırakılması olayında Yanal'ın Gineli futbolcuya gereksiz bir şekilde infazda bulunduğunu söyleyen Hacıosmanoğlu, "Constant'ın, izin gününde Batum'a gitmesine kafayı taktı. Kardeşim, sen her gün İstanbul'a gittin, sana bir şey mi dedik? Bence Yanal bu olayı çok abarttı" dedi. Yanal'ın yolların ayrılmasında sıfırdan bir takım isteğinin önemli rol oynadığını vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Onur Kıvrak, Erkan Zengin ve Yusuf Erdoğan haricinde bizden 11'de forma giyecek 8 as oyuncu talep etti. Düşünün, geçtiğimiz sezon başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Ekici'nin takımda yedek olacağını söyledi. Bu durum iplerin tamamen kopmasına neden oldu. Ben her sene sıfırdan takım kuramam ki" diye konuştu.

Fırtına öncesi sessizlik

Şike süreci konusunda da önemli açıklamalarda bulunan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bir söz vardır, 'Fırtına öncesi sessizlik' diye. Şu an bu moddayız. FIFA'nın kararından sonra gerekli adımları atacacağız. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Kupa er ya da geç gelecektir" şeklinde konuştu. Sponsorluk konusunda Swarovski ile görüşmelerin olumlu gittiğini bildiren Hacıosmanoğlu, "Güzel şeyler olacak" derken, Akyazı Stadı'nı ise ligin ikinci yarısında kullanmaya başlayacaklarını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...