Transferin sessiz kulübü Beşiktaş bu hafta bombayı patlatıyor

Transferin sessiz kulübü Beşiktaş bu hafta bombayı patlatıyor

SPOR Haberleri

Quaesma'nın işini bitiren, Demba Ba'nın boşluğunu da Mario Gomez'le dolduracak olan siyah-beyazlılar stoperde ise Rhodolfo'da karar kıldı.

Rakiplerinin aksine bu sezon şimdiye kadar kadrosuna sadece Tosic ve Beck'i dahil eden Beşiktaş, kılı kırk yararak uğraştığı transferlere son noktayı hafta içinde koymaya başlayacak. İlk olarak siyah-beyazlı taraftarların eski göz ağrısı Ricardo Quaresma'yı İstanbul'a getirecek olan Beşiktaş Yönetimi stoper konusunu da Rhodolfo ile çözecek. Aston Villa'dan ayrılan Vlaar'ı tercih listesinin ilk sırasına koyan Beşiktaş, Hollandalı oyuncuyla anlaşma zemini bulamaması üzerine Dnipro'da forma giyen Douglas Silva için temaslarını sıklaştırmıştı. Oyuncuyla her konuda anlaşma sağlayan Beşiktaş, Ukrayna temsilcinin satın alma opsiyonu için 5.5 milyon avroda diretmesi üzerine bir ara gündem dışına çıkan Rhodolfo ile yeniden temas kurdu. Gremio ile 3 milyon avro bonservis karşılığında anlaşan Beşiktaş, Brezilyalı oyuncuyla da prensip anlaşmasına vardı. 28 yaşındaki stoperle 4 yıllık sözleşme üzerinde el sıkışan siyah-beyazlı yönetimin, tecrübeli oyuncuyu salı günü İstanbul'a getirerek sağlık kontrolünden geçirmesi ve ardından Avusturya kampına götürmesi bekleniyor. nbsp;

Mario Gomez tamam nbsp;

Forvet hattına düşündüğü isimlerde son olarak Mario Gomez'de karar kılan Beşiktaş, Alman oyuncuyu kadrosuna katmak için her türlü girişimi gerçekleştiriyor. Fiorentina'nın bonservis konusundaki katı tutumunu aşmak üzere olan siyah-beyazlı yönetim, Alman oyuncuyu Avusturya'da düzenlenecek ikinci etap kampına yetiştirmek için tüm gücüyle çalışıyor. Fiorentina ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncu alacaklarına karşılık bonservisini isterken, Beşiktaş'tan yıllık 5.5 milyon isteyen Gomez'in siyah-beyazlıların sunduğu 3 milyon avro yıllık ücret ve 2 milyon avro imza parasını kabul ettiği öğrenildi. Fiorentina'nın ikna edilmesinin ardından siyah-beyazlılar Alman golcüyü de resmen açıklayacak.

YENİ BİR MACERA İSTİYOR
Beşiktaş'ın kadrosuna katmaya hazırlandığı Mario Gomez'le ilgili İtalyan medyasının sorularını cevaplayan Başkan Della Valle "Konuşacağız. Belki kariyerinde yeni bir macera yaşamak isteyebilir" diyerek futbolcunun ayrılığına yeşil ışık yaktı. nbsp;


Orta sahaya takviye nbsp;
Veli'nin sakatlıktan henüz dönmemesi, Tolgay'ın da beklenmedik sakatlığı üzerine orta sahada bir anda eksik yakalanan Beşiktaş, transferde yeni bir başlık daha açmak zorunda kaldı. Siyah-beyazlıların orta sahaya takviye için çalışmalara başladığı ancak yapılacak transferin bütçeyi zorlamaması için kiralanmasına karar verildi. Yönetici Erdal Torunoğulları'nın Leicester'daki kontratı biten Esteban Cambiasso ve Fiorentina'da forma giyen Alberto Aquilani için temas kurduğu belirtildi.
HÜSEYİN?EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...