Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira'dan kura yorumu: Devler Ligi yakışır

Pereira'dan kura yorumu: Devler Ligi yakışır

SPOR Haberleri

"Ama buraya gelirken bizden beklentilerin ne olduğunu biliyorduk. Böylesine büyük bir camiaya Şampiyonlar Ligi'nde olmak yakışır"

Fenerbahçe camiası "Dünya Fenerbahçeliler Günü"nü kutlarken, Teknik Direktör Vitor Pereira, bu sezon en büyük hedeflerinin şampiyonluğa ulaşmak ve Devler Ligi'nde ses getirmek olduğunu söyledi. Guimaraes ile yapılan hazırlık maçında takımın ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu ve yavaş yavaş istediği seviyeye gelmeye başladıklarını söyleyen Pereira, Shakhtar eşleşmesiyle ilgili olarak görüşlerini dile getirdi. İki taraf için de zorlu bir karşılaşma olacağını söyleyen Pereiera, "Tabii ki, Shakhtar Donetsk maçına kadar kapasitemizi şu an olduğundan daha da ileriye taşıyacağız. Kazanabileceğimize ve turu geçebileceğimize inancımız tam. Bizim için kolay olmayacağını biliyoruz ama buraya gelirken bizden beklentilerin ne olduğunu da biliyoruz. Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya Şampiyonlar Ligi'nde olmak yakışır. Biz de bunun için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. nbsp;

Lucescu kaliteli bir hoca
Fenerbahçe'nin teknik direktör aradığı dönemlerde adı sürekli sarı-lacivertli takımla anılan Shakhtar Donetsk'in Rumen teknik direktörü Mircea Lucescu'nun Kadıköy'e rakip olarak geleceğinin hatırlatılması üzerine Pereira, meslektaşına övgüler dizdi. Portekizli hoca, "Lucescu, gerçekten çok kaliteli ve antrenörlük konusunda tecrübeleri olan bir hoca. Çok kariyerli ve başarılı olduğunu düşünüyorum. Uzun bir kariyeri geride bıraktı. Çok fazla kulüple adının anılması normal. Bu maç, Lucescu ile Vitor Pereira arasında oynanacak bir karşılaşma olmayacak. Bu maç, Shakhtar Donetsk ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Maçları oyuncular çözer, oyuncular oynar. Teknik direktörler oynamaz. Bu nedenle oyuncularımızın bu maçı çözmesi gerekecek. Çok çalışıyoruz. Yakında kapasitesi daha yüksek ve daha kaliteli bir takım ortaya koyacağız ve turu geçmek için her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı. nbsp;



19.07 KUTLAMASI
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü" nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. nbsp;Yıldırım, "Takımlarımızın formasını başarıyla terleteceğine inandığımız sporcularımıza, teknik heyetimize, idari personelimize ve çalışanlarımıza, takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan divan kurulu, kongre ve temsilci üyelerimizle eşsiz Fenerbahçe taraftarına başarılı bir sezon dilerim" ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertli oyuncular da dünkü antrenman öncesinde sahada dev bir Fenerbahçe bayrağı açarak, Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...